Marjo Vliek

Iets moois maken, daar word ik gelukkig van! Zeker als een ander daar mee verder kan. Creƫren vanuit het niets of specifieke wensen uitwerken van een opdrachtgever.

Als klein meisje maakte ik in mijn kamer kleine ‘etalages’ en op school de mooiste werkstukken. Ik hield me graag bezig met kleur, vorm en presentatie. Tijdens mijn opleiding etaleren en mijn werk in interieurwinkels kon ik me zo verder ontwikkelen. In de 15 jaar die ik daarna voor een uitgeverij werkte en tijdens mijn studie bij het Grafisch Lyceum kwam al snel de wens om als zelfstandig ontwerper aan de slag te gaan. En sinds 2010 is dat een feit!

 

Inspiratie

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de moestuin, het bos of op het strand. Elke keer opnieuw ben ik weer onder de indruk van de natuur. Het is voor mij de ideale plek om weer op te laden en inspiratie op te doen voor volgende opdrachten.

 

Positief ondernemen

Oprecht, bewust en positief ondernemen is hoe ik graag werk. Nieuwe contacten en ontmoetingen met inspirerende mensen zetten mij in beweging. Op deze manier werk ik het liefst en kan ik de mooiste dingen neerzetten.

 

Contact

 

Marjo Vliek [grafische] vormgeving

Postadres:
Bernhardstraat 60
3862 CL Nijkerk

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Contactformulier

7 + 1 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.