Ik heb met enkele zinnen aangegeven wat de bedoeling was en Marjo kwam korte tijd later met een prachtig ontwerp. Een schot in de roos!

Judith de Pagter

deLinkedintraining.nl

Wat een heerlijk mens, slim en grondig in de uitvoering van haar opdrachten. Zij heeft een goed gevoel voor vormgeving. Daardoor komen zelfs de ingewikkeldste opdrachten fris, lichtvoetig en prettig over. Zij heeft een flair om alles prachtig te maken. Een keuze voor haar als ontwerper levert zeker een prima resultaat op. Simone Couenberg

Grafisch Lyceum Utrecht

Doordat Marjo goed inschatte wat de wensen waren van haar opdrachtgever, kwam zij snel en efficiënt tot een resultaat waar ik zeer tevreden over was. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen.

André Kas

KAS Accountants

Creatief, accuraat, coöperatief, zelfstandig, plezierig om mee samen te werken.

Gerard Hogerwerf

Basisschool Het Baken

Marjo heeft mij inmiddels al meerdere keren met haar enthousiaste, kleurrijke, creatieve blik heel goed geholpen met flyers voor verschillende doeleinden. Marjo werkt snel, efficiënt, is kundig en vaardig.

Daarbij is Marjo een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken als sparring- /zakenpartner en is zij, en blijft zij voor mij dé persoon als het gaat om design voor mij PR & Marketing! Joyce Uitentuis

Praktijk Uit&Thuis

Je hebt direct begrepen wat ik bedoelde en er werk van gemaakt. Ik kom zeker terug als ik nog meer nodig heb.

Carolien Kars

Vis Vitae Homeopathie

Contact

 

Marjo Vliek [grafische] vormgeving
Lauweriksplein 13
7425 AW Deventer

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Contactformulier

1 + 2 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.