hartenLIEFJES

HartenLIEFJES zijn inspiratiekaarten die helpen om al het moois in jezelf te ontdekken en de liefde voor jezelf te laten groeien. Het vrolijke en lichte ontwerp neemt je mee om weer onbevangen naar jezelf te kijken. Als opening voor een gesprek of een momentje voor jezelf, alles is goed. Elke keer laten ze verrassend genoeg zien wat voor jou op dat moment belangrijk is.

Deze kaarten hebben niet veel uitleg nodig, het wijst zich vanzelf. Je zult verrast worden door mooie inzichten en bevestigingen. Ontdek welke mooie talenten en kwaliteiten jij in huis hebt. Leer te geloven in al je mogelijkheden. Deze kaarten gaan je daarbij helpen. Hoe? Ze leren je onbevangen naar jezelf te kijken en je hart te openen.

Leg de kaarten voor je neer met de illustratie naar boven. Volg je gevoel en pak een kaart. Draai deze kaart om en lees jouw tekst. Je zult zien dat de tekst altijd passend is. Laat de tekst alleen binnenkomen of zoek samen de verdieping door vragen te stellen. Alles is goed. Deze kaarten zijn bedoeld voor iedereen. Voor kinderen en volwassenen. Sta gewoon even stil bij een kaart, of ga in gesprek met je kind, gezin, coach of vriendengroep. Deze kaarten vormen een mooie opening en zorgen voor waardevolle momenten. Wat zijn jouw verborgen schatten? Leer elkaar op een liefdevolle manier beter kennen en help elkaar groeien.

De mooie samenwerking met Lilian van Bergen (www.facebook.com/Lichtinzicht, www.gelukmaakjezelf.nl) zorgde niet alleen voor het ontstaan van deze kaarten, maar ook voor de passende teksten die de kaartenset helemaal af maken.

De kaarten heten niet voor niets hartenLIEFJES. Ze mogen nu naar buiten en ik geef ze dan ook met veel liefde weer door en ben er van overtuigd dat ze ook jou veel moois gaan brengen.

Veel liefs, Marjo Vliek

Bestellen

Contact

Marjo Vliek [grafische] vormgeving
Lauweriksplein 13
7425 AW Deventer

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Contactformulier

13 + 7 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.