Basisschool De Hoeve, Hoevelaken
Ontwerpen vouwwanden en originele signing toiletten

De oplevering van de gerenoveerde Jenaplanbasisschool De Hoeve in Hoevelaken is een feit. De wanden met mijn ontwerpen zijn geplaatst en de toiletten zijn voorzien van bijpassende originele signing. Wat is het een prachtige school geworden met een fijne sfeer! Binnenkort laat ik graag de foto’s zien van mijn bijdrage binnen deze school.

Basisschool Het Baken, Nijkerk
Ontwerp vouwwand + kleuradvies

In opdracht van Basisschool Het Baken in Nijkerk is deze prachtige wand ontstaan. Een ontwerp dat ik samen met Jolanda Zwanepol-Henskes heb mogen neerzetten.

Het thema voor de wand is ‘lezen’. Een belangrijk leeraspect van kinderen. Lezen stimuleert je verbeelding en je creativiteit. Geïnspireerd door het boek ’Erik of het klein insectenboek‘ van Godfried Bomans zitten de kinderen te lezen in een bos van planten die ook in Nijkerk voorkomen, zoals het fluitekruid en de klaprozen. De vertaling van hun gedachten stroomt uit de boeken zoals je ziet, uiteenlopend van sport, muziek, kunst, cultuur, techniek tot natuur.

In combinatie met deze wand is er een kleurplan aangeleverd. Zo is binnen de school één en dezelfde sfeer ontstaan. Rust, creatie en vrolijkheid. Een heerlijke lichte en fijne plek voor kind en leerkracht.


Contact

 

Marjo Vliek styling & design
Lauweriksplein 13
7425 AW Deventer

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Contactformulier

4 + 11 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.