Basisschool De Hoeve, Hoevelaken
Ontwerpen vouwwanden en originele signing toiletten

In 2019/2020 onderging deze school een grote renovatie. Het plaatsen van nieuwe mobiele paneelwanden gaf de mogelijkheid om hier een originele visual op te plaatsen. De unieke ontwerpen ‘A brand new Day’ en ‘Feeling at Home’ sluiten aan bij de visie van de school en zijn sfeerbepalend voor het interieur.
De ontwerpen zijn gedrukt op duurzame, krasvaste en goed afneembare platen van FSC gecertificeerd materiaal.

Ook voor de toiletten is er een originele signing ontworpen wat weer aansluit bij het thema van de school en de wanden. De achterwanden van de kasten boven de tribune zijn voorzien van een deel van het ontwerp van de wand ‘A brand new Day’ en in combinatie met het kleurgebruik verder in de school is het een prachtig geheel geworden


Basisschool Het Baken, Nijkerk
Ontwerp vouwwand + kleuradvies

In opdracht van Basisschool Het Baken in Nijkerk is deze prachtige wand ontstaan. Een ontwerp dat ik samen met Jolanda Zwanepol-Henskes heb mogen neerzetten.

Het thema voor de wand is ‘lezen’. Een belangrijk leeraspect van kinderen. Lezen stimuleert je verbeelding en je creativiteit. Geïnspireerd door het boek ’Erik of het klein insectenboek‘ van Godfried Bomans zitten de kinderen te lezen in een bos van planten die ook in Nijkerk voorkomen, zoals het fluitekruid en de klaprozen. De vertaling van hun gedachten stroomt uit de boeken zoals je ziet, uiteenlopend van sport, muziek, kunst, cultuur, techniek tot natuur.

In combinatie met deze wand is er een kleurplan aangeleverd. Zo is binnen de school één en dezelfde sfeer ontstaan. Rust, creatie en vrolijkheid. Een heerlijke lichte en fijne plek voor kind en leerkracht.


Illustraties en muurschilderingen


Een greep uit de logo ontwerpen


Visuals, infographic’s, huisstijlen, magazines, kranten etc.

Contact

 

Marjo Vliek [grafische] vormgeving
Lauweriksplein 13
7425 AW Deventer

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Contactformulier

6 + 4 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.