marjovliek

MARJO

(buiten)gewone

MARJO VLIEK

(buiten)gewone  
creaties & ontwerpen

Favicon Marjo Vliek 2023-1

VLIEK

creaties & ontwerpen

Schilderijen

'Union - on the Move'

90 x 70 cm canvas

Dit kleurrijke schilderij heeft de naam Union meegekregen. De prachtige  sprekende kleuren geven een beeld weer van beweging, van samenkomen, van laten ontstaan wat er mag ontstaan. Gewoon blijven doorstappen, met de stroom mee en laten ontvouwen wat er voor moois mag gebeuren.

Dit schilderij is een echte eyecatcher met al die sprekende keuren.

Acryl op canvasdoek van 90 x 70 cm.

€ 495,-

'Cosmic Storm - Brings Love’

70 x 90 cm canvas

Dit schilderij geeft met de zachtheid van groen goed de aankomende (kosmische) liefde weer. Het is overal en in vele vormen aanwezig. Kijk naar binnen en zet daar de knop van liefde aan en laat het binnenstromen.

Het schilderij is een stralende weergave van deze tijd en zal absoluut op een positieve manier opvallen.

Acryl op canvasdoek van 70 x 90 cm.

€ 775,-

Schilderij Costmic Storm - Brings Light
Schilderij Rising of the Phoenix

'Rising of the Phoenix'

90 x 70 cm canvas, in baklijst

Een krachtig schilderij die volop in de picture staat met de boodschap dat jij volledig in het licht mag gaan staan. ‘Rising of the Phoenix’ is een positief, motiverend, opbouwend schilderij en deze uitstraling zal het ook direct in de ruimte geven. Het raakt je diep van binnen en zet je aan.

€ 895,-

 

'Light it up’

21 x 30 cm op 300 grams papier, in lijst

De titel ‘Light it up’ zegt het al; geniet van het leven en zie de mooie dingen. Zelfs in de dingen die soms donker lijken, blijkt vaak een cadeau verscholen. Deze prachtige kleur springt er uit en zet nog eens extra kracht bij om het genieten in gang te zetten.

€ 244,-

Ansichtkaarten 2023-19
Key to your Heart HR

'Key to your heart'

21 x 30 cm op 300 grams papier, in lijst

De sleutel naar je hart. Heb je hem al gevonden? Dit schilderij helpt je bij het vinden ervan. Samen met de Amethist is het zo’n krachtige opener van het hart. En met je hart open ben je in staat om te ontvangen, één van de krachtigste liefdesbewegingen die er is. Pak de sleutel aan en ga ontdekken wat er dan gebeurd.

€ 244,-

'Kroon opzetten’

50 x 150 cm canvas

Ze kijkt je met krachtige ogen aan en verteld je dat je je kroon op mag gaan zetten. Daagt je uit om plaats te nemen op de plek die krachtig en kleurrijk is. Die vanuit een sterke gronding,  niet meer nodig heeft dan gewoon zijn wie je bent.

€ 1.195,-

Schilderij Kroon opzetten
Schilderij Kolibri

'Kolibri'

70 x 80 cm canvas

VERKOCHT!

De kolibri is de kleinste vogel, maar met het grootste vermogen. Ze kan voor en achteruit vliegen en daarmee is ze enorm wendbaar. Speel met het leven, dans er mee en bloei op als je dat doet.

'It's all in your hands’

50 x 60 cm canvas

Wat nou als je het leven in eigen hand hebt? Als je met jouw eigen unieke energie helemaal hier op de juiste plek bent en alleen maar hoeft te zijn. It is all in your hands, je hoeft het alleen maar te accepteren en te zijn.

€ 495,-

Schilderij It is all in your Hands
Be playful

'Be playful'

40 x 50 cm canvas

Laat je meevoeren op de stroom van de vissen, vindt houvast bij het Zeepaardje en loop je eigen pad; voel de liefde en het leven van de Schelp; met veel zonnige gedachten, plezier, geduld en doorzettingsvermogen mag je dat pad bewandelen verteld het Zeepaardje. De Vlinder zal dit alles met heel veel licht en vrijheid begeleiden als jij samen smelt met al je innerlijke delen en hier een gegronde basis neerzet!
Leef, ga in overgave, heb lief en geniet!
 
€ 275,-

'Spring is coming’

60 x 80 cm canvas

VERKOCHT!

Lichtvoetigheid… dat is wat het leven je biedt. Vol kleur en plezier. De lente geeft de opening aan, die het hele jaar doorwerkt. Moeder natuur laat zien hoe het mag zijn. Er is zoveel moois te zien!

(Dit schilderij is verkocht, maar reprints zijn mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.)

Schilderij Spring is coming
Schilderij New Beginnings

'New beginnings'

21 x 30 cm op 300 grams papier, in lijst

Een nieuw begin ligt in alles verscholen. Soms sluit je iets af, om het nieuwe te verwelkomen. Soms tranformeert iets naar een nieuw begin. Ga mee op de stroom en stap door de poort. Er wacht iets moois!

€ 244,-

'Beautiful Bug’

21 x 30 cm op 300 grams papier, in lijst

Het kleine groene kevertje wat ik in de tuin zag, bracht mij inspiratie. Iets wat zo klein kan zijn, is kleurrijk en groots in wat het laat zien. Eer het, het kleine. Omarm het en stap stralend door het leven, wetende dat alles precies zo loopt als het mag zijn.

€ 244,-

Schilderij Beautiful Bug
Schilderij Dancing Queen met watermerk

'Dancing Queen'

70 x 90 cm Acryl op canvas

Dancing Queen. Val in de stilte. Dans ermee. Laat je meevoeren op het ritme van het moment. Ga de diepste kamers binnen en haal het boven wat gedanst wil worden. Bevrijdend en helend!

€ 795,-

'Building a new foundation’

21 x 30 cm op 300 grams papier, in lijst

Als je fundering stevig is, kun je er alles op bouwen. Kan het elke storm aan en blijf je krachtig op je plek. Vanuit die plek weet je precies neer te zetten wat hier nodig is, door gewoon te zijn wie je bent.

€ 244,-

Building a new Foundation 2400px
Winkelwagen