Marjo Vliek

Iets moois maken, daar word ik gelukkig van! Zeker als een ander daar mee verder kan. Creëren vanuit het niets of ideeën uitwerken van iemand met wie ik samenwerk. In kleur of misschien wel in lijntekening.

Als klein meisje maakte ik in mijn kamer kleine ‘etalages’ en op school de mooiste werkstukken. Ik hield me graag bezig met kleur, vorm en presentatie. Tijdens mijn opleiding etaleren en mijn werk in interieurstyling kon ik me zo verder ontwikkelen. In de 15 jaar die ik daarna voor een uitgeverij werkte en tijdens mijn studie bij het Grafisch Lyceum kwam al snel de wens om als zelfstandig ontwerper aan de slag te gaan. En sinds 2010 is dat een feit!

Inspiratie

Mijn huis gebruik ik als één groot atelier :-). Overal liggen kleurtjes, verf en andere materialen. Elke keer zet het mij weer aan en is het mijn grootste uitlaatklep. Vervolgens stap ik dan vaak weer achter de computer om het verder vorm te geven en uit te werken.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur. Mijn hoofd daar leegmaken, zorgt er voor dat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. En die ontstaan dan ook vaak tijdens een wandeling. De leukste kan ik zeggen! Elke keer opnieuw ben ik weer onder de indruk van de natuur en wat het brengt en laat zien. Vaak metaforen die ik ook graag weer toepas in mijn werk.

Positief ondernemen

Oprecht, bewust en positief ondernemen, is hoe ik werk. Waar ik een bijdrage kan leveren doe ik dat graag. Nieuwe contacten en ontmoetingen met inspirerende mensen die ook vanuit dat gedachtegoed werken, zetten mij ook weer in beweging. En zo versterken we elkaar en bouwen we aan iets nieuws en moois. Ik teken ervoor! 🙂

 

 

 

Contact

 

Marjo Vliek [grafische] vormgeving
Lauweriksplein 13
7425 AW Deventer

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Contactformulier

14 + 10 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.