Marjo Vliek

Iets moois maken, daar word ik gelukkig van! Zeker als een ander daar mee verder kan. Creëren vanuit het niets of specifieke wensen uitwerken van een opdrachtgever. In kleur of misschien voor jou in een serene, eenvoudige stijl.

Als klein meisje maakte ik in mijn kamer kleine ‘etalages’ en op school de mooiste werkstukken. Ik hield me graag bezig met kleur, vorm en presentatie. Tijdens mijn opleiding etaleren en mijn werk in interieurstyling kon ik me zo verder ontwikkelen. In de 15 jaar die ik daarna voor een uitgeverij werkte en tijdens mijn studie bij het Grafisch Lyceum kwam al snel de wens om als zelfstandig ontwerper aan de slag te gaan. En sinds 2010 is dat een feit!

 

Inspiratie

Mijn huis gebruik ik als één groot atelier :-). Overal liggen kleurtjes, verf en andere materialen. Daar haal ik mijn inspiratie uit om vervolgens achter de computer te stappen en te gaan vormgeven in opdracht of voor mezelf.

Wil ik mijn hoofd even leegmaken of gewoon genieten van buiten zijn, dan ben ik te vinden in het bos of op het strand. De vogels met de mooiste kleuren en liedjes, de zon op mijn gezicht… elke keer opnieuw ben ik weer onder de indruk van de natuur en wat het ons voor moois laat zien.

 

Positief ondernemen

Oprecht, bewust en positief ondernemen is hoe ik graag werk. Nieuwe contacten en ontmoetingen met inspirerende mensen zetten mij in beweging. Op deze manier werk ik het liefst en kan ik de mooiste dingen neerzetten. Dus… leuke, inspirerende opdrachtgever neem eens contact met mij op. Dan kunnen we elkaar versterken en hele mooie dingen neerzetten!

 

Contact

 

Marjo Vliek styling & design
Lauweriksplein 13
7425 AW Deventer

Tel. 06-25 11 66 77

info@marjovliek.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Contactformulier

4 + 7 =

Vul hierboven de oplossing van de getoonde som in. Dit om te voorkomen dat het formulier automatisch ingevuld kan worden door zogenaamde spamrobots.